Hvornår modtager jeg mine varer?

Hos Manillo varierer vores leveringstider alt efter hvilket produkt du bestiller, da vi har mange forskellige leverandører fra hele verden. De fleste varer er på lager og kan leveres indenfor kort tid. Er det en vare der sendes direkte fra leverandøren, vil der være 2-5 hverdages levering.

Du får altid en e-mail fra os når dine varer er blevet pakket og afsendt. Du får også en e-mail fra PostNord / GLS med et track and trace nummer.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte kundeservice på support@manillo.dk.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk